Şekerci Hedefsiz Siyasetçi Mirza Ulusal Siyasetle Oy Devşirme Peşinde”

Şekerci  Hedefsiz Siyasetçi Mirza Ulusal Siyasetle Oy Devşirme Peşinde”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde CHP'li aday Dursun Mirza'yı ulusal siyaset yaparak Bandırma'ya katacak tek bir değeri olmadığı gerçeğini gizlemeye çalışmakla suçladı.

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde CHP’li aday Dursun Mirza’yı ulusal siyaset yaparak Bandırma’ya katacak tek bir değeri olmadığı gerçeğini gizlemeye çalışmakla suçladı.

Şekerci CHP’li aday Dursun Mirza’nın Bandırma’da proje ile değil ulusal siyasetle seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “Sevgili Dursun Mirza seçim çalışmalarında tek kelime proje ve hedef açıklamıyor zaten bir projesi ve hedefi olmadığını geçen 5 yılda anladık Mirza mesaiye zamanında gelmeyi bile beceremedi maalesef, şimdi ulusal siyasetle oy devşirmeye çalışıyor. Bandırma’nın kaybedecek zamanı kalmamıştır. Resim sergilerinde poz vermekten başka vizyonu olmamış bir esnaf dükkânını bile işletememiş siyasetçilere Bandırmayı emanet edemeyiz” dedi.

“BANDIRMA 5 YILINI HEBA ETMEYECEK”
Şekerci “Bandırma’nın tüm fotoğraf karelerinin başrolünü kapan ama Bandırma’ya tek bir kalıcı eser üretemeyenler önce Bandırmanın bütçesini nereye harcadıklarını açıklasınlar. Ak Parti Belediyesi tarafından yapılan eserlerin önünde poz vermelerine bakılırsa CHP belediyesi ile Bandırma yine kaybedecektir.”

“BÜYÜKŞEHİR HİZMET GETİRİR MİRZA POZ VERİR”
Yeni büyükşehir yasasının önemine dikkat çeken Şekerci ”Büyükşehir yasası devrim niteliğindedir. Hala köylerde mandıraların köylünün elinden alınacağı yalanını söylemeye devam ediyorlar siyasi yaşamını yalanlar üzerine kuranlar kaybetmeye mahkûmdur. Bandırmalının yalana karnı toktur ve asla bu oyuna gelmeyecektir. Ancak Mirza her zaman yaptığı gibi büyükşehir yatırımlarının önünde sanki kendi eseriymiş gibi poz vermeyi bilir.” dedi.

“VATAN EMANET EDİLMEYECEK ADAMLARA BELEDİYE EMANET EDİLMEZ”
Şekerci Bir kaç gün önce Çanakkale’de şehit verdiğimiz kınalı kuzularımızı rahmetle andık. Bu güzel vatanın hangi şartlarda düşmandan temizlendiğini ve Çanakkale ruhunu en iyi biz biliriz. Allah bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Eline silah alıp vatan nöbeti beklememiş kimse bu ruhu yaşayamaz ve vatanseverliğin tadını bilemez. Bandırmalı vatanı emanet edemeyeceği kimseye belediyeyi de etmeyecektir” dedi.

“BANDIRMA’NIN 5 YILI VE DEV BÜTÇESİ NEREYE GİTTİ?”
Şekerci “Ulusal siyasetle 5 yıllık tarihi başarısızlıklarını unutturmaya çalışanlara bir sorum var 97 Milyon TL ile ne yaptınız? Manyaslı hemşerinizin dam yoluna döktüğünüz asfalttan başka Bandırma’ya ne kattınız. En büyük hırsızlık Bandırma’nın zamanını çalmak ve parasını çarçur etmektir” dedi.

“KÖYDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZI APTAL SANIYOR”
Şekerci konuşmasındaRamazanda cami mühürleyenler, şimdi kalkmış ne kadar dindar olduklarını anlatmaya çalışıyorlar. Köyde meralar elinizden alınacak vergileriniz artacak yalanı soyluyorlar. Dursun Bey bilmez biz Müslümanlar yalandan uzak dururuz. Hem yalan söyleyip hem de dindarmış gibi yapmak köylüyü kandırmaya çalışmak Bandırmalıya yakışmıyor. Bandırma Bandırmalıya yakışmayanı çok iyi biliyor. “ dedi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı